Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sok fiatal egészséges ember...

Emerson kérdése:

Sok fiatal egészséges ember szíve miért áll meg?

Figyelt kérdés

Tegnap este is megállt egy fiatal magyar jégkorongos szíve.Illetve szinte minden héten hallani tragédiáról, hogy meghalnak a pályán fiatal egészséges emberek.Mitől van ez?

Félek mert, én is szoktam szívdobbanás érzést érezni valamikor edzés közben is.Volt amikor a mellkassomnál éreztem és olyan volt mint ha nem kaptam volna levegőt, szúródót is.Voltam kardiológusnál csináltak EKG-t,szívultrahangot azt mondták kutya bajom, de ezek az esetek félelmet keltenek bennem.

2012. okt. 15. 18:52
1 2
 11/11 palilaci válasza:
Sok retardalt. Az elsportban ott a dopping. Altalaban az okozza plusz a tul sok edzes. Nem termeszetes makrotapanyagoktol fognak meghalni az emberek. Aki nem ert hozza minek terjeszti a hulyesegeit??
2016. nov. 10. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!