Ha félrenyelek és nincs segítségem, egyedül vagyok, mit kell tennem?
Figyelt kérdés
Ma megtörtént ez, felköhögtem, de egyre jobban fulldokoltam. Szerencsére sikerült kiköhögnöm. Kiváncsi lennék, ha komolyabb lenne, pl megakad a torkomban és megint egyedül lennék éppen és nem sikerüle kiköhögnöm, mit tudok még magamnak csinálni? A neten csak olyat találtam ,hogyan kell segiteni másnak, de magának az ember hogy tud,ha így jár?2012. okt. 11. 13:34
1/1 anonim válasza:
Sajnos, nem sokat tehetsz magadnak, mint megpróbálod kiköhögni. Esetleg megütögeted a hátad, de ezzel akár rosszabbat is tehetsz, mert a falat beljebb csúszhat a kisebb légutakba.
Ha olyan szintű a félrenyelés, hogy fuldokolsz, mivel a hasi műfogást magadnak nem tudod elvégezni, hát.......
Egyébként is beájulnál, és nem tudnál gondolkodni mit tegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!