Mért nem maradhatok itthon?
Figyelt kérdés
Görcsöl a hasam.Tegnap is görcsölt a suliba.Ma 2 tesink leszmeg 2 osztályfőnökink,anyu meg beakar küldeni.Nem akarja leigazolni.Ezt mért csinálja???:'(2012. okt. 11. 09:24
1/3 anonim válasza:
Talán mert ő tudja, hogy a mozgás vérbőséget okoz és feloldja a görcsöt. Jót akar neked.
2/3 anonim válasza:
Menzesz görcsről van szó? Sajnos a menstruáció még nem ok arra, hogy kimaradj a suliból. Ha görcsölsz, az nyilván kellemetlen, de vannak rá gyógyszerek. A mozgás meg valóban jót is tehet, de ha nem bírod, akkor a hasi fájdalom miatt nyugodtan kérj felmentést tesiről.
3/3 anonim válasza:
2-es! Igenis van akiknek eleg indok hogy ne menjenek iskolaba! En 2 even keresztul minden honapban hianyoztam ketnapot, pont emiatt! Mert igenis van aki fel sem bir kelni csak hanyni meg cserelni! A tanarimnak elmondtam, megertettek. Ha nem csak suli undor, es hiszti, akkor igenis menj el nogyogyaszhoz, ad injekciot, vagy erosebb gyogyszereket( barhozza teszem nekem egy gyogyszer sem hasznal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!