Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed ab-om volt 2 napja....

Missed ab-om volt 2 napja. Táppénzen vagyok, meddig maradhatok itthon?

Figyelt kérdés
vagyis, ha már nem vérzek vagy görcsölgetek akkor már mehetek? Vagy a kontrollig maradjak? Nem fizikai munkám van inkább idegileg megterhelő.
2012. jan. 21. 22:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Először is-nagyon sajnálom, ami veled történt, és amin lelkileg átmentél:( Sajnos átérzem a helyzetedet, nekem 2 hónapja volt ilyen műtétem-8 hetesen vesztettem el a babámat:((( Borzasztóó!!!-még mai napig is:(

Én veszélyeztetett terhes voltam már az 5. héttől, így én attól kezdve táppénzen voltam...a műtét után én sokáig nem tudtam visszamenni dolgozni-nem bírtam emberek közé menni, lelkileg összetörtem, így én kb még 1 hónapig még otthon voltam táppénzen. (beleestek az ünnepek is, így ez miatt is inkább otthon pihentem...).

Szerintem ha te úgy érzed, és tünetmentes vagy, akkor visszamehetsz dolgozni, ennek szerintem nincsen akadálya....csak azért kíméld magad még egy pár hétig (ne emelj nehezet...stb)

Kitartást kívánok neked és sok erőt lelkileg!

2012. jan. 21. 23:05
 2/7 A kérdező kommentje:

SZia!

Igazság szerint én is ezért nem szeretnék menni, mint te. Vagyis semmi kedvem emberekkel találkozni és erről beszélni...

Ráadásul ez már fél éven belül a második eset:(

2012. jan. 22. 08:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Őszintén sajnálom! Átérzem az eseted! :(

Nekem is volt már kettő missedem.

Én 2 hétig voltam otthon utána. Ha tudsz,addig maradj otthon!

2012. jan. 22. 08:50
 4/7 Grófházy ***** válasza:
100%

Szia sorstárs :(

Igaz nekem nem mostanság volt,de én 1 hét után mentem dolgozni.

Úgy gondoltam jobb lesz ott,mert dolgozom,másra kell figyelnem ,nem lesz időm agyalni,gondolkodni.

Én most úgy gondolom,hogy jól tettem.

Itthonsem lett volna jobb,sőt! Állandóan a netet bújtam volna az okok keresésére.... és ettől még nehezebb,és hosszadalmasabb lett volna feldolgozni.

Nekem sokat segített,amit anno az orvosom mondott!

Lehet,hogy le fogtok pontozni ezért,de akkor is leírom:

Azt mondta,hogy "gondoljak arra,hogy beteg volt,és a természet így akarta megakadályozni,hogy beteg babám szülessen.Inkább készüljek testileg,lelkileg a következő,egészséges baba fogadására!"

És a mai napig hálás vagyok neki ezért a mondatért.Nem hibáztattam senkit,nem kerestem okokat,hanem próbáltam minél előbb túllépni a történteken,és a következőre koncentrálni.

És most boldogan,és türelmetlenül várom a kislányomat :)

30hkm

2012. jan. 23. 11:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Sajnálom:(

2 hétig voltam otthon,fizikailag jól voltam, inkább lelkileg voltam off, állandóan bőgtem, ha csak valaki megkérdezte, hogy vagyok, akkor is.

2012. jan. 23. 22:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok, főleg úgy, hogy fél éve már volt egy spontán vetélésem is:((
2012. jan. 23. 22:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom. 9 hetes voltam, 2 hétig voltam otthon. Csak a főnököm és egyik közvetlen kolléganőm tudott róla, így nem kellett folyton válaszolgatnom a kérdéseikre. A munka meg lefoglalt, és nagyon sokat segített. Kitartást!
2012. jan. 24. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!