Terhes maradhatok?
Figyelt kérdés
Tegnap a barátommal voltam....szex nem történt köztünk,de az ő keze is g*cis lett,és utána azzal ujjazott meg..Lehetséges,hogy terhes maradtam,mert kissé tartok tőle??!!!
Értelmes válaszokat kérek légyszíves...
2012. jan. 4. 14:38
2/10 A kérdező kommentje:
De lehet?o.O má 2-3 éve menstruálok...és most kb. félidőbe vagyok....és kicsit félek:S
2012. jan. 4. 14:45
3/10 A kérdező kommentje:
De azért köszönöm:É
2012. jan. 4. 14:46
5/10 A kérdező kommentje:
Ohh istenem:S én még nem állok kész egy babára:( hááát majd lesz valahogy,köszönöm:)
2012. jan. 4. 14:49
6/10 anonim válasza:
nézd biztos hogy nem vagy terhes ez nagyon valoszinűtlen.ne idegeskedj:)
7/10 anonim válasza:
Nem maradhatsz terhes, mert senki sem marad az, mindenki megszüli a gyereket előbb-utóbb.
Minimális esélyed van rá, de gondolom, neked a 0.1% is sok most...
8/10 A kérdező kommentje:
Remélem is:) lehet hogy csúnya,hogy ezt mondom,de még most nem kell baba:S Barátom is kicsit baszogat,hogy reméli,hogy nem...De nagyon félek,mert olyan fura érzés van bennem,lehet bemagyarázom magamnak,a görcsöléstől,hogy igen-e vagy nem.
2012. jan. 4. 15:05
9/10 anonim válasza:
Kicsilány, egy nappal a megtermékenyítés után nem lehet fura érzésed! max a stressztől...
De ha ennyire nem érted hogy szaporodik az ember, miért kefélgetteted magad?
10/10 A kérdező kommentje:
Ilyen komikat nem kértem...én is mondat,hogy lehet magamnak magyaráztam be-.-...van fogalmam róla,de,félek.
2012. jan. 4. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!