Miért van az, hogy sokan az indokoltnál is jobban szégyellitek a gondjaitokat, legyen az lelki vonatkozású, vagy testi?
Sziasztok!
ELSŐSORBAN azoktól kérdem, akik a következő, általánosságban kínosnak vélt "betegségekben" szenvednek
MÁSODSORBAN pedig azoktól, akik bármilyen érdemi választ tudnak erre adni:
Itt a kérdéseket vizsgálva azt látom, hogy nagyon sokan szavatkozással kezdik a mondanivalójukat, aminek a lényege, hogy határtalanul szégyellik magukat. Legyenek nők vagy férfiak a kérdezők (lányokra ettől függetlenül inkább jellemző), látom ezen sorokat.
Jellemzően a következő gondok esetén jönnek elő ezek a megfogalmazások:
a.) Vizeleti problémák: vizeletcseppenés, (éjjeli) bepisilés
b.) Mentális kínok: depresszió, állandó szorongás, sírógörcsök ezek következtében
c.) Deviáns viselkedések: elsősorban alkohol
Kérdeznélek titeket (elsődleges célcsoporthoz szólva), hogy miért szégyellitek ezt? Jóllehet, vannak itt olyan válaszolók is, akik nem méltóképp válaszolnak, de sokan segítőszándékkal vannak felétek. Mi az, ami miatt ennyire szégyellitek a gondjaitokat? És mi lenne azt, ami ezt a nagy gátlást oldani tudná bennetek?
Kérlek, írjátok meg ezt, hiszen szerintem sokad magam nevében mondhatom, akik segíteni szeretnénk nektek!
Ha esetleg ebben a formában sem mered vállalni a gondodat, akkor nyugodtan írj privát üzenetet a siker és az esetleges gyógyulás reményében!
Én az A ba tartozok.
Mert nagyon sokan megnéznek hogy pelenkát kell hordanom.
ezt nevelik belénk.
de szerintem az egészségügyi problémák terén is nagy fekete folt van (pl.sokan szégellnek a havi vérzésükről, hüvely vagy lábgombájukról beszélni)
japánban meg tök természetes ha valakinek pelenkája van felnőtt létére is. mivel egész nap megállás nélkül dolgoznak,nem nagyon jut idejük wc-re menni. ez mindenkinél más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!