Mit tehetek ha sokan alkoholistának néznek de nem vagyok az?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben elkezdtem rendszeresen mértékkel bort fogyasztani mert megtapasztaltam az előnyös tulajdonságait.Mivel ez azzal jár,hogy rendszeresen meg kell vásárolnom a boltba kissé furcsán néznek rám.Egyrészt falun lakok másrészt nő vagyok.2012. szept. 17. 13:59
1/2 anonim válasza:
Akkor csak rendszeres ivó vagy,nem alkoholista. próbáld máshonnan is beszerezni a piát,és ne olyan sürün vegyél,Napi 2dc bor
2/2 A kérdező kommentje:
Átlagba 7,5 dl van egy üvegbe ami 4 napig elég.Ldil-be láttam literes Kékfrankost azt nem tudom milyen minőségre.Az üvegek is összegyűlnek a kamrába és elég érdekes benyomást kelt.
2012. szept. 17. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!