Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt gyógyulhatok...

Mennyi idő alatt gyógyulhatok meg teljesen combcsonttörésből?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok. Mikor lesz annyira rendbe a lábam, hogy mondjuk tesizhessek majd megint?

2012. okt. 9. 08:38
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Szia Karcsi!

Én pedig az a 78 %-os, aki eddig "beszélgetett" Norbival.

Amióta levették a lábáról a gipszet, azóta itt nem jelentkezett. Most vagy annyira örül, vagy valami más történt. Mindenesetre, ha nem jelentkezik,próbálj meg a privijére írni, talán akkor válaszol.

Persze, ha netán valami olyasmi gond adódott, ami miatt nincs gépközelben (esetleg be kellett feküdnie a kórházba), akkor lehet, hogy több nap, esetleg 7 is beletelhet, amíg jelentkezik.

Ha ezt végigolvastad, látod, hogy egy hónapig feküdt gipsszel a lábán, és most legutóbb írta, hogy további 1 hónapot mondanak a dokik, hogy csak ágyban fekve erősítő tornagyakorlatok, tehát tartós terhelés (fentlét) még mindig tilos neki!

Osztálytársai d.u. és este viszik neki a leckét, nagyon ne maradjon le a suliban, megpróbál lépést tartani velük.

Azon kívül az évi kötelező olvasmányokból "előhúzott" egyet, elolvassa, jegyzeteket készít belőle, nemcsak saját, de azon osztálytársai részére is, akik most segítenek neki. Hasonló, lehetőleg hasznos elfoglaltságot próbál meg találni magának, és mivel leginkább napközben egyedül van otthon, inkább olyankor veszi az ölébe a gépet, és jelentkezik itt.

Neked is sok türelmet, és próbálj meg mielőbb egy elfogadható napi ritmust kialakítani magadnak.

Mielőbbi gyógyulást kívánok. Előbb-utóbb a te lábad is rendbe fog jönni, és fogsz te még nagyokat ugrani, futni, akármit is akarsz, visszajön még az az idő!!! De add fel!!

2012. okt. 20. 17:40
 22/31 anonim válasza:

Az unokatesóm Karcsi laptopjáról szóltam hozzá, és ezt csak most vettem észre hogy nem a saját nevem alatt írok.

De köszönjük a jókívánságokat!

2012. okt. 21. 19:34
 23/31 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek, én már egyre jobban vagyok, mankóval egész jól közlekedek, suli talán 2-3 hét múlva mankóval :D

Jobbulást neked is.

2012. okt. 22. 16:23
 24/31 anonim válasza:

Hogyan hoztad "össze" ezt a súlyos sérülést?

Mielőbbi jobbulást Neked!

2012. okt. 23. 18:36
 25/31 anonim válasza:

Hogy vagy?

Hogy haladsz a gyakorlatokkal és a mankózással?

2012. okt. 27. 14:24
 26/31 anonim ***** válasza:

Hogy haladsz a mankózással és a gyógytornával?

Hogy érzed mikor mehetsz újra iskolába?

2012. okt. 28. 15:49
 27/31 Szabó Zsolt20 válasza:
Hogy vagy?
2012. okt. 31. 14:25
 28/31 anonim válasza:

Bár a fiamnak "csak" kettős spirális sípcsonttörése van, amit sportolás (foci) közben szenvedett el még 1 hónappal ezelőtt (okt. 1.). Ma voltunk kontrollon. Úgy látszik a vártnál jobb "ütembe" gyógyul és már két hét múlva (nov. 15.)levehetik a lábáról a fekvőgipszet.

Nagyon nehezen viseli az állandó ágyhoz kötöttséget, szóval már nagyon várja, hogy legalább felkelhessen.

2012. okt. 31. 14:52
 29/31 KGáborP95 válasza:

Hogyan sérültél meg?

Miénk haladsz a gyógyulással?

2012. nov. 2. 17:03
 30/31 anonim válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__3614..

Hogyan haladsz a gyógytornával?

Mehetsz-e már iskolába?

2012. nov. 8. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!