Hogy töltsem az időt ágyhoz kötve 2 hónapig?
Elvan törve a combcsontom, gipszben vagyok derékig,fel sem tudok kelni, gépezek, olvasok, tévézek, más ötlet?
Köszi, ha válaszoltok!
Amúgy 13 éves fiú vagyok.
Ezek mellett, amiket írtál: tanulj valami nyelvet, 2 hónap alatt az alapokat meg tudod tanulni
kezdj el tanulni rajzolni, festeni, ha egyébként van hozzá kedved.
Persze a suli-anyagot sem ártana az osztály-társak segítségével nyomon követni, hogy mire felépülsz, nagyon ne legyél a tananyagban lemaradva, mert abból könnyen osztályismétlés lehet. Kár lenne miatta!
Hogy sikerült eltörni? (Haverom hasonló cipőben járt, ő motorral törte el, ugratni akart terepmocival...)
Szerintem próbáld hasznosan tölteni az idődet! Pölö olyasmiket csinálnék a helyedben, hogy 1-2 hétig tuti csak kockulnék stb, aztán nem tudom ti hogy vagytok vele, de ilyenkor nekem megjön a kedvem a tanuláshoz... (Olyan tárgyakból amit szeretek.) Tehát csk könyv alapján tanulgas.... Hidd el könnyebb úgy, hogy kedved van, minthogy muszáj...
Esetleg ha tudod mi lesz a kötelező írhatsz belőle naplót...
Ezenkívül gépen is töltheted hasznosan az időt, ha tanulsz angolul picit fejleszthetsz nyelvtudásodon! (Én nyáron egyszer egész végig angol zeneszöveget fordítgattam, de úgy, hogy rímeljen is..:DD) Vagy angol felirattal angol nyelvű filmmel is lehet próbálkozni:)
Szerintem amúgy rajzolhatnál is... Bár 13/F nem nagyon szokott, de én 14/F-ként simán rajzolok (de tervező is akarok lenni).
Köszönöm, segítettetek a válaszokkal!
Amúgy autóbaleset ért, úgy törött el.
Mielőbbi gyógyulást kívánunk!
(Egyébként volt időszak, amikor azzal "szórakoztam", hogy elkezdtem keresztrejtvényt gyártani! Jobb agytorna, mint amikor a megfejtésen agyalsz!)
Minél kevesebbet legyél egyedül!
Jöjjenek a haverok minden nap, tanuljatok együtt, hétvégén tartsatok pizzabulit, ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!