Ez mien gyógyszer? Drog? Találtam hugomnál kép lent
Találtam a hugomnál ien gyógyszert 4db ot ez mi?Drog?Esetleg valami más kapsula?az eggyik oldalán p és t nagy betüvel a masik oldalán 2hatomszög egymashoz forditva és ien eper szine van.ien ovalisos sima gyogyszer vagy mi a fene.a képek tessék.kérlek erösitsétek meg,hogy mi ez??
Milyen a Sinecod 50 mg retard filmtabletta külleme és mit tartalmaz a csomagolás
Küllem: Téglapiros, kerek, mindkét oldalukon domború felületű filmbevonatú tabletták, egyik oldalukon mélynyomású "PT" jelöléssel, a másikon mélynyomású Zyma logoval.
Csomagolás: 10 db filmbevonatú retard tabletta kék színű, átlátszó PVC+PE+PVDC//ALU buborékcsomagolásban és dobozban betegtájékoztatóval.
Ne haragudj, hogy offolok, de folhaborito, hogy milyen szinten nem tudnak helyesen irni a mai fiatalok.
Mien, ien, mit tanitanak az iskolaban? Ez most az uj divat?
Elnezest kerek, csak mindenutt azt latom, hogy akkora hibakat ejtenek a fiatalok, hogy fortelem. Kivancsi vagyok most mi a pont hatar erettsegin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!