Ki lehet gyógyulni egy betegségből, ha relaxálunk ( autogén tréning, agykontroll) és relaxáció közben azt képzeljük el, hogy elmúlik a betegség?
Hallottam/olvastam sok helyen, hogy egyesek szerint igen.
Szerintem nem: balesetben elvesztettem 3 ujjam és akárhogy relaxáltam nem nőttek ki...Ez volt a vicc része. De ami nem vicc: rákbeteg vagyok és ha így lehetne mantrázni, hogy nem vagyok rákos nem is lennék... Persze most tünetmentes vagyok, de nem hinném, hogy azért, mert azt szeretném.
Igen. Már sokezer ember elvégezte az agykontroll tanfolyamot Mo.-on, rengeteg sikerélményt osztanak meg a neten. Vagy ha elmész a tanfolyamra személyesen kérdezheted az ismétlőket.
De ajánlom Anthony Robbins "Egy barát üzenete" könyvet, abban is sokat olvasni a hit erejéről.
Keresgélj a témában és milliónyi forrást találsz, amivel alátámaszthatod magadban, hogy az érzelmi és gondolatvilágunk hatással van a testünkre, nem is kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!