Lelki gondok! Segítene valaki? 13/L
Nem kell túl komolyan venni az életet,főleg nem ennyi idősen.Bele se gondolj mi lesz veled így ha nem változol meg érettségire..
Én sosem görcsöltem és sokat tanulni sem tanultam,az egész fejben dől el.Nyilván ha jó környezet venne körül minden más lenne,de nem így van.
A görcsölés is elmúlik, és a zaklatott állapot is.
Görcsölés ellen nagyon jó pl. a nagyanyáink által használt melegvizes palack. Lehet kapni újra helyes kis palackokat pl. a DM-ben is. Ha görcsölsz, ne koncentrálj arra, hogy görcsölsz, igyekezz valamivel lefoglalni magad. Minél inkább koncentrálsz arra, hogy jaj, görcsölök, annál jobban fókuszász a bajra, és annál erősebben érzed.
ha nagyon erősek a görcseid, akkor nyugodtan kérj fájdalomcsillapítót, de ne csinálj belőle rendszert.
Próbáld meg lekötni magad valamivel olyankor, amikor nagyon feszültnek érzed magad. Sport? Olvasás? Valami hobbi?
Eseteg írhatsz naplót is. Meglátod, mennyivel könyebb lesz utána a lelked, ha van "kinek" elsírni a bánatodat.
Amikor kiírod magadból, akkor megfogalmazod a magadban kavargó indulatgombócot, nevet adsz neki, és azzal, hogy leírod, kicsit el is távolodik tőled az egész. Ezért könnyebbszik meg az ember a naplóírástól. :)
A többi a serdülőkor. Boldog ifjúság...! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!