Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől késhet a menstruációm? Lelki gondok és a stressz?
Pont egy hete kellett volna megjönnie, de nem sok jelét látom. Egy hete görcsölt a hasam, annyit agyalok rajta, hogy miért nem jön már meg..mondjuk eddig is elég kiszámíthatatlan volt. Volt amikor napra pontosan (28 nap)jött meg, de olyan is előfordult, hogy 2-3 hetet késett.
A legutóbbi menstruációm után 2x szexeltem a barátommal. Másodjára gumi nélkül hatolt belém, de azonnal szóltam neki, hogy védekeznünk kell. Így felhúzta az óvszert.
Lehetséges, hogy akkor teherbe estem?
A lelki gondokhoz pedig hozzátartozik, hogy 2 hete vesztettem el a nagymamámat, ami nagyon megviselt. Továbbá egy hete szakított velem a barátom...
Kinek mi a véleménye? Terhes lehetek? Vagy csak a sok trauma, plusz a rástresszeléstől késik?
a menstruáció késésének okai lehetnek:
testi betegségek
lelki betegségek (pl stressz)
terhesség
mivel nálad a terhesség sem teljesen kizárható, ezért vegyél egy terhesség tesztett hogy azt kizárhasd és ne agyalj azon
Gumi nélkül hatolt beléd --> lehetsz terhes. Főleg, ha előtte nem pisilt.
Egy teszt megoldaná a dolgot, nem értem miért nem vettél még. 1 hét alatt lett volna rá időd.
A stressztől valóban felborulhat a ciklus.
Nekem volt olyan, hogy 2 hetente! megjött, mikor fontos tárgyalásom volt...
Stressz...
De egy terhességi tesztet mindenképp vegyél.
28/n
Az orvos is tesztet végezne, vérvételre is elküldene szerintem.
Én szívesebben pisilnék tesztcsíkra, mint egy doki kotorásszon bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!