Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Eleget mozgok vagy több...

Eleget mozgok vagy több mozgásra lenne szükségem?

Figyelt kérdés

16/F vagyok 170 cm és kb. 65 kg, nem sportolok úgy különösebben semmit, de iskolában heti 3-szor van tornaóra, ahol van futás, bemelegítés és néha gyakorlatok mint bukfenc, távolugrás de azok nem lényegesek.

Ezen kívül iskolaidőben hétköznaponként reggel minden nap sétálok kb. 1,5 km-t délután meg 1 km-t valamikor meg 2-3 km-t, a tempóm nem túl lassú, elég gyorsan szoktam menni általában. Ez így elég mozgás vagy több kéne?

2012. szept. 30. 16:06
 1/2 A kérdező kommentje:
A kérdést nem azért tettem fel mert fogyni akarnék, a súlyommal nincs gondom, csak arra vagyok kíváncsi hogy így egészségesen élek-e.
2012. szept. 30. 16:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ez elegendő. Esetleg heti 2 sétát aktívabb mozgásra válthatsz, olyanra ami fokozatosan emeli a pulzust.
2012. szept. 30. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!