Miért kér a háziorvos 6000 Ft-ot azért, hogy kiállít egy igazolást az egészségpénztárnak arről, miszerint nekem (mint minden embernek, gondolom én) szükségem van mozgásra és vehetek az összegyűjtött pénzemből uszodabérletet?
Figyelt kérdés
vagy csak levettek?2008. okt. 5. 19:44
1/3 anonim válasza:
Bocsi, de én egyáltalán nem értem a kérdésed. Mért kéne erről bármiféle igazolás? :$ Én vagyok a hülye?...
2/3 anonim válasza:
Én értem :). Bizonyos egészségpénztári szolgáltatások csak orvosi javaslat ellenében vehetők igénybe. Szerintem levettek, nekem legalábbis a cégünk üzemorvosa tök ingyen csinálta ugyanezt... Igaz, kb. 1.5 éve, lehet hogy azóta fizetni kell ezért, én már semmin nem lepődök meg...
3/3 anonim válasza:
Válts háziorvost, aki ilyen lopós, az az egész hivatását nem veszi komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!