Ez az étrend jó tömegnöveléshez kezdő kondisnak (65kg)?
Figyelt kérdés
6:30 - zabpehely, 100% whey protein vagy Cytogen Whey Pro
8:45 - teljes kiőrlésű kenyér, paradicsom, cottage cheese
11:35 - csirkemell, rizs, savanyúság
15:00 - csirkemell, rizs, uborka
16:00 - edzés
18:00 - tömegnövelő
19:00 - teljes kiőrlésű kenyér, csirke
22:00 - túró
2012. szept. 18. 22:13
1/4 anonim válasza:
kezdésnek nem is kell jobb, mondom ezt nem szakértőként.. :)
2/4 anonim válasza:
Megint egy bánniétrend. Különben jó, ha bírja a zabpelyhet a gyomrod hosszútávon, meg nem unod meg a csirkerizs rizscsirke kombót. Tömegnövelőnek remélem nem Jumbót vettél. Sok sikert az edzéshez!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Esetleg ha van kritika azt is fogadom vagy, hogy mit csináltam rosszul.
A hét második felére a csirkemelleket majd szeretném mással pótolni de még nem tudom mi legyen az.
A jövőhéten veszek tömegnövelőt majd. Mi a baj a jumbo -val? Az ismerőseim nagy része ezt ajánlotta mert, hogy "jó minőségű".
2012. szept. 19. 22:49
4/4 anonim válasza:
A Jumbóval az a baj, hogy egy cukros vacak. Szerintem a legjobb az MHP Up your mass, de a BSN-nek is van egy egész jó cucca. Persze a választás rajtad áll, én csak a véleményemet mondom el. A Jumbó itthon a szájtekes nyomulás miatt elterjedt, ezért azt eszi sok ismerősöd, de ugye ez nem azt jelenti, hogy az lenne a legjobb, amit kaphatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!