Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Megvisel a reggeli felkelés,...

Megvisel a reggeli felkelés, gyanítom azért mert nem alszom mélyen, pihentetően. Neked mi vált be?

Figyelt kérdés

Nagyon nehézen megy a reggeli felkelés, pedig nem kell iszonyat korán kelnem (6:20-30). Este időben lefekszem aludni, tehát minden nap alszom 8, van hogy 9 órát is.

Alapvetően bagoly típus vagyok és az egyetemen nagyon hozzászoktam a rendszertelen alvásos életmódhoz, hiszen nem mindennap kellett/tudtam ugyanabban az időben kelnem és feküdnöm. Viszont már egy éve dolgozom, fix munkaidőben, de még mindig kínkeserves a felkelés.

Mostanában magánéleti problémáim is voltak, ami miatt rosszul aludtam. Alapból sokszor felébrdek éjszaka, pl. szomjas vagyok vagy csak testhelyzetet változatok.

Tudnátok ajánlani valami módszert arra, hogy hogyan lehetne mélyebb és pihentetőbb az alvásom?

Köszönöm.

26/n.

2012. szept. 18. 14:14
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!