Elfeküdtem a nyakam és nagyon fáj! Ti mit csináltok ilyenkor?
Van valami bevált módszer, ami segít?
Már masszíroztattam a párommal, igyekszem sokat mozgatni, de mégis fáj :(
Igen,borzalmas és nagyon fáj,tudom. :/ Nekem ami segített az egy sport kenőcs volt. Gyorsan beszívódott,ezért napi 6-7-8-szor kenegettem,és másnapra jobb lett! Jobbulást! :)
én 34 deka lóbalzsamot szoktam rákenni , majd pediglen visszafekszem , hadd ivódjon be a szervezetbe bele .
amúgy nagyon kellemetlen tud lenni , nem irigyellek , nagyon sajnálom , hogy ez történt veled , legközelebb figyelj oda , inkább forgolódj alvás közben
szia
Az 1. vagyok!
A 2. válaszadónak én is köszönöm a segítséget! Legközelebb kipróbálom.
Masszírozás sokat segíthet, ha jól csinálják. A "simogatás" nem sokat segít, csak ha jó erősen kimasszírozzák a csomókat, ha nem tudja a párod, érdemes elmenni egy profi masszőrhöz. Egyszer megéri!
Másrészt próbálj a hátadon aludni. Az a legjobb a nyaknak. Ha hason alszol, az igen rossz a nyaknak, ha oldalt fekszel, az sem a legjobb.
Ez engem is érdekelne, hogy ilyenkor hogyan tudom itthon javítani az állapotomat.
Reggel óta bal oldalra egy bizonyos ponton túl nem bírom elfordítani a fejem, és nagyon fáj a nyakam.
Egyértelmű, hogy elfeküdtem.
Korábban 4-5 napig küszködtem vele. Mivel tudnám lerövidíteni ezt az időszakot?
A lóbalzsam tényleg segít? Mert az van itthon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!