Ti mit csináltok ha nagyon kell pisilnetek, és már nem bírjátok visszatartani, és nincs a közeletekben se nyilvános vécé, se meki, sem bokor sem egyéb?
Én egyszer konkrétan pánik rohamot kaptam emiatt a belvárosban.
Azóta mindig, mindenhol elmegyek mosdóba, ha nem kell akkor is, mert valamennyi csak kijön.
Tudod mi jó még?
Amikor bedugul az M0-ás, senki semerre órákig.
Persze egy kamionsofőr kiszáll és elintézi. De mi nők nem tehetjük mert akkor aztán az összes kamionsofőr tekintete ránk szegeződne!
Velem is volt így.Én már izzadtam annyira kellett pisilnem.A végén már minden 3-dik lépésnél megálltam,hogy erőt gyűjtsek a további menéshez.Végül láttam egy bokrot,és oda guggoltam.Szerencsére nem volt sűrűn járt hely,és sötét is volt.
De télen járta úgy hogy senki nem volt a közelben,de se bokor semmi így a páromat kértem,hogy lessen,és kiabáljon ha jön valaki,és én simán a puszta közepén pisiltem.
ma 18:54
Bocsika,de nekünk nőknek nem az állva pisiléssel vannak gondok.Aki ezt hülye tölcsért kitalálta,az se volt 100-as.
Attól a tölcsér segítségével állva pisilhetünk,még le kell tolni a nadrágot,a harisnyát,bugyit.Attól még ugyanúgy kell egy bokor vagy valami ami mögé bújhatunk.Ha meg van bokor,akkor már nyugodtan lehet guggolva is pisilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!