Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet valami bajom? Nagyon...

Lehet valami bajom? Nagyon elfeküdtem a kezem éjszaka?!

Figyelt kérdés
vagyis, a fejem alatt volt a kezem, és minden vér kiment belőle. Aztán hirtelen kb.1 másodperc alatt felébredtem -pedig mélyen aludtam-, nem tudtam mozgatni se, meg nem is éreztem semmit Aztán lógattam pár percig, és éreztem hogy visszatér az élet bele. Most még így fél órával utána is érzem h "nem olyan", meg kicsit hidegebb?
2011. aug. 21. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyugi, majd elmúlik.
2011. aug. 21. 11:49
 2/4 anonim válasza:
:)) rossz erzes, enis sokszor elaludtam, olyan is volt, hogy valtol lefele nem ereztem, s logott mint egy darab gumi, iszonyat rossz, de kell mozgatni az ujjaidat vagy a masik kezeddel stb. En ezert nem merek cseles poziciokba aludni mert felek h elalszom valamimet. volt idoszak hogy tobb napon at orokke elaludtam a kezem.
2011. aug. 21. 11:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg több ideig nyomás alatt volt egy ideg, vénák, artériák, stb. nyugi, magától rendeződik.
2011. aug. 21. 18:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :]
2011. aug. 22. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!