Nagyon sok problémám és gondom volt az utóbbi időben, és érzem magamon, hogy az idegrendszerem nem bírja, gyógyszer helyett mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 12:07
1/5 anonim válasza:
a problémák arra vannak hogy megoldjuk:) barátokkal,családdal biztos könnyebb lenne.de egy nagy pihi is sokat segíthet
2/5 anonim válasza:
Egy nap pihenést. csendet, nyugalmat. csupa jot kivánok Neked!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat, igen a pihire nagyon vágyom, csak két gyerkőc mellett egyszerűen nem megy :-(
5 éves a nagyobb, és azóta egy éjszakát sem tudtam végigaludni, elfáradtam mindenhogyan:-(
Valamilyen kedélyjavítóra gondoltam, kapható szerintetek vény nélkül is?
2012. aug. 29. 12:25
4/5 anonim válasza:
Szedjél vitamint (főleg B-vitamint) és elegendő ásványi anyagot, ez alapjáraton is fontos, a Te és hozzád hasonlók esetében különösek. Rengeteg gyógynövény tartalmú nyugtatót lehet kapni, biztos segítenek ha bemész gyógyszertárba, ezekkel nekem is van pozitív élményem. Ezenkívül próbáld ki a gyógyteákat (kamilla, bazsalikom, ginszeng, golgotavirág stb.) Azok a bogyókák csak lefekszenek éjszaka, szóval ha van egy kis nyugtod akkor mielőtt bedobod te is a szunyát, végy egy hatalmas fürdőt, tele habbal meg fürdősóval, egy stresszes nap után a legjobb. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen a válaszod, a tanácsaidat megfogadom!:-)
2012. aug. 30. 07:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!