Azt hiszem, allergiás lettem, szemem, fülem, szájpadlásom viszket, tösszögök egész nap. Mindegy, milyen allergia elleni gyógyszert veszek?
Nekem is ugyan ezek a tüneteim már évek óta.
Szintén a claritine akut-ot ajánlom. Nekem elég volt két-három naponta bevennem egy-egy tablettát belőle. Bár én csak akkor szoktam tablettát bevenni az allergiára, ha már nagyon nem bírom a tüneteket elviselni.
Idén szerencsére még kálcium pezsgőtablettával és C vitaminnal, valamint csukott ablakokkal kordában tudom tartani.
Gyógyszer...orrcsepp...most lehet, hogy elküldtök a fenébe de nekem igazából a parlagfű vált be.
Leszedem a felső két hatását, kiszárítom szellős, árnyékos helyen és megdarálom.
Ebből a darálékból teszek bele egy kisebb pohár tejbe minden nap 1 púpos teáskanállal, majd hagyom állni kb. 5 percet, jól összekeverem és megiszom.
Évek óta még csak megfázva sem voltam...nem hogy allergia tünetek jelentkeznének nálam.
Olvassátok el a netten a parlagfűről szóló - nem elmebeteg - cikkeket.
Én ezt ajánlom minden allergiásnak és gyenge immunrendszerrel élőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!