Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen hatása van a kúrkumának...

Milyen hatása van a kúrkumának, és ez ezmetsnek?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy helyesen írtam-e le a neveket, de ezeket a tévé hirdetésben láttam. Érrendszeri betegségekre, ízületre, vérnyomásra. Milyen hatása van ezeknek??? Megéri megvásárolni? Az egyiknél úgy reklámozzák, hogy egy orvos áll ki mellette, és egy beteg is, a másiknál professzor ajánlja. Viszont a szakorvosok nem ajánlják, se a kőrzetisek. Mondjuk konkrétan nem kérdeztem még rá, de nem mondták maguktól.

#gyógyszer #érszűkület #tévésvásárlás
2012. aug. 28. 13:58
 1/8 anonim ***** válasza:

A kurkumát ismerem, de én boltban vásárolom,-fűszerként/őrölve. Szinte minden főtt kajába mehet, -levesekbe, főzelékbe, pörköltbe, sültekre.

Izületi gondjaimra jó hatással van.

2012. aug. 28. 14:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Megérné 8- 10 ezerért megrendelni?
2012. aug. 28. 14:15
 3/8 A kérdező kommentje:
A tévé vásárlásban 8-10 ezerért kaphatók a kurkuma, és az ezmets. az egyiket a mamutba, a másikat a kökiben kapható. Köszi a gyors választ!
2012. aug. 28. 14:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Az én helyzetemben drágának tartom ezeket a szereket, ráadásul a kurkumát fűszerként olcsóbban használhatom.

2012. aug. 28. 15:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Nekem is drága, de életfontosságú szinte a hatása, mert ér szűkületről van szó, és mindent megpróbálunk amit csak tudunk, de kevés sikerrel. Mondjuk az árak is számítanak persze, de ezért is kérdezem, hogy megéri-e? Hatása van-e az érrendszerre, vérkeringésre?
2012. szept. 2. 21:33
 6/8 anonim válasza:

Sziasztok!

En sajnos segiteni nem tudok de kerdezni szeretnek errol a kurkumarol!

[link]

nekem ennek a celnak kene es nem tudom hogy hol talalok ra!Nem tudom hol lehet beszerezni!Esetleg van mas ismertebb neve is?Ha elelmiszer boltba nezek utanna akor ezen a neven "fut" ? Ezt irja a csomagolason is?

2012. szept. 7. 11:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen kurkumaként árulják!! Bármelyik élelmiszer boltban megkapható! Mi a legkisebb kisboltban vesszük azóta, van tiszta kurkuma, és kevert is, így oda kell figyelni, mert a kevertet fogják ajánlani először. Legalábbis nekünk, így volt.
2012. szept. 8. 11:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Ui: Rendes fűszerként, mint, pl a bors! És nem drágább kb annyi, mint a többi fűszer!
2012. szept. 8. 11:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!