Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egyesek dohányosok lenézik...

Egyesek dohányosok lenézik azt aki nem cigizik.Ők cigivel a szájukban születtek vagy mi?

Figyelt kérdés
ma 14:37
 1/5 anonim válasza:
Én nem ismerek szerencsére ilyen dohányzó embert. Akiket én ismerek, ők büszkék arra, hogy én le tudtam szokni róla. Jó emberekkel vedd magad körül.
ma 14:38
 2/5 anonim válasza:
100%
én dohányzom 18 éves korom óta (most 32 vagyok). nem lenézem a nem dohányzókat, hanem felnézek rájuk! és mindenkit arra biztatok, hogy véletlenül se szokjon rá erre a szarra.
ma 14:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sosem tapasztaltam ilyet,inkább az ellenkezőjét. Munkában egyre többször hallom,hogy beszólnak a dohányosoknak.
ma 14:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Fura embereket ismersz. Én dohányzom és tudom, hogy a) nagyon egészségtelen b) nagyon drága c) nagyon zavar másokat. Ezek után mire lennék büszke?
ma 14:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a dohányosokat nézem le, mert cigi nélküli szájjal születtem.
ma 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!