Csukló és kar vagdosásából származó hegeket hogy lehetne eltüntetni?
Sajnos pár éve, amikor fiatalabb voltam még volt egy ilyen rossz szokásom, tudom, hülye voltam, nem ez a lényeg... hanem van jó pár heg a bal alkaromon, és elég necces lenne, ha pl. melóban azt meglátnák, viszont már abból is elegem van, hogy a legnagyobb melegben is hosszú ujjú inget hordjak... hogy lehetne ezeket eltüntetni?
F
Én is ebben a cipőben járok. (Még mindig) van egy olyan szokásom hogy a suliban... Tudjátok (vagyis remélem hogy nem) hogy milyen érzés mikor minden tanár, a szüleid, mindenki azt hajtogatja hogy milyen hülye vagy, lusta vagy... Szóval én általában pár soros szövegeket karcolok a bal karomba a körzőmmel, és sajnos kezdek nagyon rászokni a vagdosásra is. Eleinte a vonalzó élével, utána körző, utána a hegyezőből kiszerelt penge... Itt tartok most. És már az egész iskola tudja ezt, mivel amikor az a nagyon kékbálnás időszak volt és egy lány felakasztotta magát a miatt, minden gyereket megnéztek a suliban, hogy nem vagdossa-e magát, stb. Nos persze én... Hát ja, szóval iskolapszihológus, ofő és szülői letolás. Ne akarjátok tudni, hogy mekkora sebet vágtam lont ma magamon, de jól esett, jól esik ahogy a pszihikai fájdalom fizikailag is érezhető.
Üdv, egy 11 éves lány, aki 6. osztályos és mihamarabb öngyilkos akar lenni, csak a legjobb barátnőjével együtt akar az lenni, aki még nincs rá felkészülve(ő is ezt műveli magával) ;(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!