Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Csukló és kar vagdosásából...

Csukló és kar vagdosásából származó hegeket hogy lehetne eltüntetni?

Figyelt kérdés

Sajnos pár éve, amikor fiatalabb voltam még volt egy ilyen rossz szokásom, tudom, hülye voltam, nem ez a lényeg... hanem van jó pár heg a bal alkaromon, és elég necces lenne, ha pl. melóban azt meglátnák, viszont már abból is elegem van, hogy a legnagyobb melegben is hosszú ujjú inget hordjak... hogy lehetne ezeket eltüntetni?

F

2012. aug. 22. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyok biztos benne, hogy szépészeti (példűul lézeres) beavatkozás nélkül el lehetne tüntetni vagy halványítani a hegeket. A csuklón lévőket takarhatja óra, de a hegeid is te magad vagy, lehet, hogy meg kell békélned velük.
2012. aug. 22. 17:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Én megbékélnék, nem azzal van a baj, viszont mások nem :(
2012. aug. 22. 18:36
 3/5 anonim válasza:
Én is pont ugyanilyen helyztben vagyok sajnos....engem is érdekelne de én nagyobb vastagabb karkötőkkel takarom el de még tudom ajánlani a csaukló szorítót csak az mondjuk nekem fura lenne mert én lány vagyok...
2012. aug. 22. 19:22
 4/5 Ingreeed válasza:
Tetoválással el lehet maszkolni
2015. ápr. 24. 14:51
 5/5 anonim válasza:

Én is ebben a cipőben járok. (Még mindig) van egy olyan szokásom hogy a suliban... Tudjátok (vagyis remélem hogy nem) hogy milyen érzés mikor minden tanár, a szüleid, mindenki azt hajtogatja hogy milyen hülye vagy, lusta vagy... Szóval én általában pár soros szövegeket karcolok a bal karomba a körzőmmel, és sajnos kezdek nagyon rászokni a vagdosásra is. Eleinte a vonalzó élével, utána körző, utána a hegyezőből kiszerelt penge... Itt tartok most. És már az egész iskola tudja ezt, mivel amikor az a nagyon kékbálnás időszak volt és egy lány felakasztotta magát a miatt, minden gyereket megnéztek a suliban, hogy nem vagdossa-e magát, stb. Nos persze én... Hát ja, szóval iskolapszihológus, ofő és szülői letolás. Ne akarjátok tudni, hogy mekkora sebet vágtam lont ma magamon, de jól esett, jól esik ahogy a pszihikai fájdalom fizikailag is érezhető.

Üdv, egy 11 éves lány, aki 6. osztályos és mihamarabb öngyilkos akar lenni, csak a legjobb barátnőjével együtt akar az lenni, aki még nincs rá felkészülve(ő is ezt műveli magával) ;(

2018. ápr. 24. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!