Hogyan lehetne eltűntetni, vagy elfedni (vmivel) a vörös arcomat?
Figyelt kérdés
Nem vagyok rosaceás, csak nagyon érzékeny a bőröm mindenre( hideg, meleg, kellemetlen helyzet, fontos alkalmakon mindig kipirulok, meg ha ideges vagyok). Már több mint 6 éve ilyen az arcom, sok kenőcsöt kipróbáltam de semmi.
Tudna vki vmilyen jó tanácsot adni?
18/L
2012. aug. 13. 19:14
1/1 anonim válasza:
Ha sok fehér hintőporhoz hozzákeversz egy kis sárga sebhintőport és jól összerázod, akkor megközelítőleg egy normál bőrszínű finom púdert kapsz. Ezt a púdert utána finoman fel tudod vinni az arcodra, el fogja fedni a kellemetlen arcpírt. A keverési aránnyal tudod szabályozni a por színét. Ha csak hintőport használsz, még az is lehet hogy megkérdezik, miért vagy olyan sápadt.
Esetleg kereshetsz illatszerboltban valami világosabb púdert erre a célra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!