Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elég büdös a folyásom, mivel...

Elég büdös a folyásom, mivel lehetne eltüntetni napközbe a szagot? 15/lány.

Figyelt kérdés
15 lány vagyok, már menstruálok, viszont az is nemrég jött meg először. Többször is észrevettem már, hogy érzem a folyásom szagát, így gatyán keresztül is, meg ahogy pl bugyiban ülök a gép előtt úgy is. Hogyan tisztítsam, vagy hogyan rejtsem el a szagot? Lehet, hogy csak én érzem (legalábbis remélem), de akkor is idegesít, és igénytelenné tesz. Azt hallottam, hogy az ilyen intim dezodorok, vagy nem is tudom mik, ezek nem a legjobbak. Ha van rá alkalmam, akkor mossam inkább meg napközbe többször is odalent? Ha nincs rá alkalom, pl suliban, vagy ha fesztiválon, sátorozáskor kellene? Van valami olyasmi, hogy intim törlőkendő? Vagy mit ajánlatok ilyenkor? Természetesen minden nap fürdök, és már kb úgy reggel 10 kor is érzem a szagot. Mit kellene csinálnom? Mit ajánlatok, ezt hol lehet beszerezni, és hogyan kell használni? Remélem segítetek nekem!
2012. aug. 11. 23:53
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem, hogy nagyon régóta ilyen, úgyhogy szerintem nem lehet fertőzés. Fehéres a folyás színe, néha néha sárgás...
2012. aug. 11. 23:55
 2/11 anonim válasza:
Lehet h nem fertozes de valami oka csak van ennek..Menj el nodokihoz.Ne szegyeld magad az a dolga h segitsen.Ha nagyon paras vagy kerd meg anyukadat h kiserjen el vagy vidd ek egyik b.nodet.De nezesd meg magad az a biztos
2012. aug. 12. 01:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is az lenne a legjobb, ha orvoshoz mennél, de kerüld a puncid túlzott tisztítását, a szoros, műszálas bugyit, az illatosított intim cuccokat és szerintem tampont is csak akkor használj ha nagyon muszáj, pl. strand miatt.
2012. aug. 12. 09:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Használsz tisztasági betétet?
2012. aug. 12. 09:23
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia nem vagy egyedul, sajnos nalam is ez a helyzet, voltam orvosnal is es nincs oka, en ilyennek szulettem :(.

Ettol fuggetlenul te mindenkeppen menj el hatha fertozesed van.

AMit tehetsz tisztasagi betetet hasznalsz es gyakran csereled. Ha suliban vagy es nincs lehetoseged furdeni es zavar hasznalhatsz intim torlokendot lactacid femina ebbol lehet mosakodo folyadekot is venni hasznald azt szappan, tusfurdo helyett. Tapasztalatim szerint a tusfurdok a legrosszabbak. Neha irrigalhatsz is lehet kapni erre pezsgotablettat stb. Ha furdesz a furdovizbe ne tegyel habfurdot stb. Az intim dezodorokat nem probaltam de szerintem minnel kevesebb vegyi anyag a jobb variacio.

2012. aug. 12. 16:43
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen, használok tisztasági betétet, amit viszont nem szoktam túl sűrűn cserélni, és amúgy sem mindig szoktam betenni azt is. Tampont nem használok, bár még nem is próbáltam, de egyenlőre nem szeretnék. Szóval szerintetek vegyek ilyen intim törlőkendőt, és akkor azzal törölgessem egy nap többször? Ajánljátok ezt?
2012. aug. 12. 21:00
 7/11 anonim ***** válasza:
3. vagyok. Igen, naponta többször töröld meg intim törlőkendővel a puncidat, de ne illatosítottat vegyél!
2012. aug. 13. 06:53
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia ezta par sort erdemes elolvasnod.

[link]

Tehat ha a helyedben lennek elmennek egy orvoshoz ,intim mosakodoval tisztalkodnek. Ha ezek sem segitenenek akkor torlokendoznek napi tobbszor de mindenkeppen csak megfelelo torlokendovel.

Az orvos is biztosan elmagyarazza mit lehet tenni.

2012. aug. 13. 18:49
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen, elolvastam. De akkor az jó lenne, ha mosakodó kendőt vennék alulra, ami illatanyagmentes? Ezek olyasmik, mint a sima popsitörlők, nem? Az nagy gond, ha még nem borotválkozok lenn? Lehet az miatt valami fertőzés?
2012. aug. 14. 13:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Amiatt biztos, hogy nincs fertőzés, mert szőrös a puncid. A szőr inkább védi a puncidat a fertőzésektől, mert nem engedi rátapadni a bugyit.
2012. aug. 14. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!