Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen állat okozta ezeket a...

Milyen állat okozta ezeket a csípéseket?

Figyelt kérdés
nem szúnyogcsípés, mert azok meg szoktak duzzadni, ezek viszont majdnem teljesen laposak, de ugyanúgy néznek ki :S Ablak zárva volt, hosszú gatyában és zokniban aludtam és már csak a bal lábamon 19 csípés van (annak is a jobb oldalán a legtöbb), a jobbon csak 1-2 db, máshol még egyáltalán nincs 1 sem (még). Anyummal pókra gyanakodtunk: porszívózás fal és az ágy között, benéztünk a falvédő és a képek alá, de pókot nem találtunk. Szúnyog vagy betolakodó nem lehetett, mert zárva az ablak és már rég levadásztam volna a mesterséges fényforrások közelében. Milyen állat okozhatja ezeket? Hogy lehetne kiírtani?
2012. aug. 21. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Az ágyi poloska és a bolha okozhat hasonlókat, nincs házba is bejáró háziállatotok? Keress rájuk, milyenek a csípéseik, és hasonlítsátok össze.
2012. aug. 21. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Ágyi poloska esetleg?
2012. aug. 21. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Bolha. Kutya, macska közelében voltál? Vagy van saját?
2012. aug. 21. 21:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Papagájom van, de az már 7 éve megvan, még semmi atkája vagy bolhája nem volt. 3-4 hete viszont az már itthon sincs. Galambok akartak fészkelni az erkélyemre (az ajtaja a szobámra nyílik), pár napja azokat ebrudaltam ki, akkor meg kellett fognom őket :S
2012. aug. 21. 21:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor ezt meg is válaszoltad.. :(

[link]

2012. aug. 22. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!