Minden reggel új csípéseket veszek észre magamon. Mit tegyek?
A hangyák is tudnak csípni, de poloska is lehet, azokat szerintem nem látod napközben.
"Az ágyi poloska sosem mutatja meg magát az embernek. A nappalokat szűk hézagokban, és repedésekben tölti, és mikor az ember már a mély álmát alussza, az ágyi poloska csak akkor jön elő kedvenc rejtekhelyéről."
Londonban éltem, elég fertőzött a város,mindenki fél a Bedbug-tól,mi is nagyon óvatosak voltunk.
A leírásod alapján ágyi poloskának tűnik.
Minden stimmel amit írtál: Reggel észlelhető mindig, sokat csípnek 10-20csípés, feldagad nagyra, és ilyen kacskaringós vonalban csípnek, és nem látod őket.
Nem akarlak elkeseríteni,de ha ez ágybogár amire minden esély megvan, akkor nem is tudom mit csinálj, mivel szinte lehetetlen kiírtani.
Minden bútort ki kell dobni, ami a fertőzött szobába van.
Keress valami szakértőt! Gyorsan!
Biztos van cég aki ilyennel foglalkozik, és hívjátok ki, mert el fogja fertőzni az egész házat, és akkor már lehetetlen vállalkozás a kiírtásuk.
Azért remélem nem az!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!