Minden reggel új csípéseket veszek észre magamon. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kb. 1hónapja kisebb nagyobb csípések vannak rajtam.. mostanra eléggé meguntam ezért utána kerestem elég sok lehetőség van pl. poloska,pók,bolha,allergia.. előbb ittam meg két pohár kálcium tablettát..szóval nem tudom. ágyamba semmit nem találtam átnéztem, átporszívózott új ágy,új huzatok..réseket lestem semmi.. bolhára és szúnyogra nagyon kevés az esély szerintem. Most elhúztam az ágyat és néhány kis hangyát találtam azok is csípnek? Csípések kb. úgy néznek ki mint a nagyobb szúnyog csípések. Valaki valami tipp?? Már kezdek beleőrülni..:/2012. jan. 17. 17:27
11/13 anonim válasza:
Nem lehet a kutyusoktól rühfertőzés? Azt nagyon egyszerű megállapítani, ha az. Mindég ott maradnak egy helyben a csípések és újabbak is jöhetnek.
12/13 A kérdező kommentje:
Kb. mindig máshol de olyan 3-4 nap és már csak egy kis pötty aztán teljesen eltűnik, ilyen égető érzés ilyesmi nincs. Igazából inkább mint a csalán csípés olyasmi a helye inkább. Mi ez a kutyás cucc ? Világíts fel kérlek!!!
2012. jan. 17. 21:14
13/13 anonim válasza:
Lehet kutyáscucc. Ebben van gyakorlatom. Vegyél a patikában Novascabin emulziót /kb 500 Ft/. Márts bele egy fülpálcát és ahol látod a piros csípést, ott kend be. Ha az amit írtam, akkor nagyon hamar alábbhagy a viszketés. A kenést ismételd meg kb 10 perc múlva. Ha erre nem reagál, akkor valami más lesz. Az emulziót eltudod használni az állatok fülének tisztításához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!