Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek egy hét allat...

Hogyan lehetek egy hét allat nagyon izmos?

Figyelt kérdés
16 éves srác vagyok de sajnos még nem vagyok izmos kérlek adjatok kiváló tancsokat..
2012. aug. 5. 21:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Photoshop.
2012. aug. 5. 21:49
 2/3 anonim ***** válasza:

na itt gondok vannak.

Nagyon izmos: ez relatív fogalom, mihez képest izmos?

egy hét alatt: szerinted a testépítők miért edzenek évTIZEDekig?

Neked tömegnövelő étrend kell. Napi 2g fehérje/tskg(testsúlykilogramm) és 5-6g ch(szénhidrát)/tskg.

Fehérje: csirke(mell, comb) sovány húsok, tojás(NEM NYERSEN) halak és sovány túró.

Ch.: rizs, zab, teljes kiőrlésű kenyér és -tészta és sok-sok gyümölcs.

Nézz fehérjetáblázatot és így össze tudod állítani az étrended.

2) Edzés. Járj konditerembe vagy csináld a fegyencedzést.Ha a kondi mellett döntesz akkor itt vannak gyakorlatok. [link]

Mindig akkora súlyt végezz, hogy 6-12 ismétlést meg tudj csinálni.Mindenre eddz! Ne csak kar+bicepsz kombó legyen, mint a tudatlan 'gyúrok oszt' kemény leszek' fajnál.Láb, hát, mell, has, bic, tric, váll. És kb 3-5 sorozatot csinálj.

Fegyencedzés. Erről sokat nem tudok szólni(nem olvastam). Ez egy könyv és saját testsúlyos edzésről szól. Ez legfőképp a relatív erőt növeli, míg a súlyzós a maximális erőt. Ezzel is érhetsz el szép eredményeket, de ehhez is kell étrend persze.

Dióhéjban ennyi de ezt olvasd el. [link]

2012. aug. 5. 21:51
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a tanácsokat
2012. aug. 10. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!