Barátnőm kómába van 2 napja szerintettek mire számítsak?
Röviden: vagy felkel, vagy nem.
Attól függ, mitől van kómában, milyen sérülései vannak, satöbbi.
Azért nem akarják elmondani, mert akkor kiderülne, hogy ők csesztek el valamit. Sajnos ez a magyar egészségügy. :( Jobbulást a barátnődnek, remélem rendbejön!
Esetleg elmesélnéd, mi történt pontosan?
A dolog teljesen kétesélyes. Akit én láttam, amikor az egészségügyben dolgoztam, az az ember magához tért néhány nap múltán, csak aztán még pár napig komoly emlékezet-kiesése volt... alig volt kínos, amikor tőlem kérdezte - az ágya mellett ülő férjére mutatva - hogy "ki ez az ember"? Majd 5 perc múlva ujra, mert addigra elfelejtette a választ... de aztán ez is elmúlt.
Szóval, ha a "kétesélyből" a jobbik jön be (reméljük!) akkor ilyesmire kalkulálhatsz te is, nem kell tőle kétségbe esni, vagy pláne megsértődni, többnyire átmeneti jelenség.
Keze tört el már fájt neki mondogatta de, elment biciklizni akkor ráesett kétszer is aztán másnap bementünk a kórházba ott mondták a gipsz nem segít össze kellene csavarozni hogy rendesen összeforjon és nem kellt fel a műtétből
nem mondanak semmit a műtét előtt nem volt semmi baja nem tudtunk róla azt mondták vizsgálják mi lehet a gond
de, én beleörülök mire számitsak mi lesz vele?
"Kórház beperlése." - előző, csak nem ügyvéd vagy?:) Ők szokták "elfelejteni" elmondani, hogy az ilyen kártérítési pereket el is lehet ám bukni, és akkor a felperes ott marad a baj mellett egy többszázezres perköltséggel is. Ami persze az ügyvédek, szakértők bizniszét nem különösebben érinti, őket valaki mindenképp megfizeti...
Szóval ki kell várni a vizsgálatok végét, utána az eredmények ismeretében leülni egészségügyben jártas rokonnal, baráttal, aki meg tudja mondani, hogy felmerül-e egyáltalán olyan, ami a kórház felelőssége, tehát van esély pert nyerni. És utána érdemes eldönteni, hogy belevág-e az ember a pereskedésbe...
Most hogyan segít a kérdezőn a per?
én mindig optimista voltam, meg nem értek hozzá, de ha nem valami nagy trauma, hanem műtét közbeni akár hiba, akármi más, akkor talán nem annyira reménytelen.
De mit magyaráztak el a dokik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!