Miért álltam meg növésben?
18/L vagyok. 11 éves koromig nőttem, azóta egy mikrométert sem. 157 centi vagyok 7 éve. Van kérdés?
Honnan tudhatnánk, hogy fogsz-e nőni vagy nem, és ha igen, mennyit? Ez nem olyan, mint a matek, hogy megadod, hogy tavaly mennyit nőttél és most mennyi vagy, és abból kiszámolják. Majd a tested eldönti, hogy mi lesz. A 171 nem elég?
Szia! Az a másfél centi teljesen normális ennyi idő alatt. Fogsz még valószínűleg nőni, lent csatoltam neked egy táblázatot, nézd meg. Azzal rásegíthetsz, ha tudatosan változatosan táplálkozol, elég folyadékot iszol (elsősorban víz), esetleg vitamint szedsz, és nem szívsz cigit.
Köszönöm a válaszokat, akkor talán még egy 3-4 cm-s növésre van esélyem...
Azért nem elég, mert a fiúk többsége 175-180 között van, és a lányok is eléggé egymagasak velem, kevés az olyan, aki nálam jóval alacsonyabb lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!