Mi a teendő ha egy őrült el kezd provokálni az utcán?
Figyelt kérdés
Estefelé szoktam futni menni, ritkán látom ezt a bizonyos nőszemélyt, aki totálisan őrült. Első eset: futás közben elmegy mellettem és hangosan rám ordít, nem is értettem hogy mit. Néhány méterrel később hátranézek, megint ordít. Picit később ugyanez. Nagyon hangosan kiabált utánam valamit. Második eset néhány héttel később: ő is futott, és folyamatosan káromkodott, nagyon durván, nagyon hangosan. Biciklisek, más futók csak néztek. Harmadik eset 1 évvel később, vagyis ma: jön a vonat, a nő elkezd táncolni. Nagyon szánalmas volt részéről.
Engem kezd egy picit idegesíteni és simán megtámadhat, de akkor ő jön ki rosszul nem én. Szóval, hogy lehetne kezelni az ilyen totál őrülteket akik szabadon járkálnak késő este? Mi a teendő?
2012. júl. 16. 22:10
1/2 anonim válasza:
Beszélgess vele ha nem lehet hagyd ott :D
2/2 anonim válasza:
Semmiképp se szólj vissza neki, ne provokáld. Ne figyelj oda mit mond, viszont ha tényleg bizonyítható, hogy közveszélyes, akkor be lehet vitetni pszichiátriai intézménybe. Viszont ezzel vigyázni kell, mert ha nem megalapozottan vitetik be beperelhet. Ha a környéketeken lakik a közösképviselőnek vagy egy hozzátartozójának fel kéne vetetni a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!