Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Heti 1x, max 2x van székletem....

Heti 1x, max 2x van székletem. Ez normális?

Figyelt kérdés
Amikor rámjön és nem vagyok itthon, visszatartom. Ha itthon vagyok de vendégek vannak akkor is visszatartom. Ha wc-zés után nem fürödhetek le AZONNAL, inkább visszatartom.
2009. júl. 13. 13:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

ha visszatartod, bélcsavarodásod lesz, és belehalsz.

az meg pszihésen nemnormális, ha visszatartod, mer nemfürödhetsz le, vagymer vendégek vannak. semmi okod nincs rá. ha rendesen kitörlöd, semmi nyoma nemmarad. a vendég meg úgysem azzal foglalkoznak, h jééé...katika szarik.

amúgy, én mindennap szarok, és mindig ébredés után. nekem ez beállt, mégpedig azért, mert mikor gimis voltam, nemvitt rá a lélek h a suliban szarjak, ezért ébredés után mindig ráültem a wcre és addig nemmozdultam, míg nem szartam egyet:D így megvolt oldva egész napra. ezmeg rögzült belém, már nemvagyok gimnazista, de mostis, mindig ébredés után már autmoatikusan kell, és megyek is a wcre.

sztem szoktasd rá teis magadat egy bizonyos időpontos szarásra, a legjobb az ébredés után, mert akkor egésznap nincs vele baj :D és akár fürödhetsz is utána, és a vendégek se hiszem h reggel már ott zörögnek nálatok.

2009. júl. 13. 15:31
 12/12 A kérdező kommentje:

Általában d.u. vagy estefelé jön rám.

Rosszul vagyok tőle, piszkosnak érzem magam ha nem tudok wc után lefürdeni. Minden nap eszek gyümölcsöt, levest 2naponta, lekvárt is 2naponta. Heti kb. 2x eszek gyors kaját. Chips kb. 2hetente egyszer.

2009. júl. 13. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!