Normális, hogy ennyiszer van székletem?
Szerintem napi egyszeri székelés a normális.
Én reggel felkelek, megiszom a kávémat és már megyek is, aztán másnap reggelig nem.
Második, attól hogy neked olyan, másnak lehet más. Mindenkinek más az "ütemezése". Nálad napi egy, nálam egész életemben reggeli kettő volt, de előfordul három. Nem hasmenés. És nekem is a kávé hozza meg.
De ez nem mindenkinek ilyen, tudod, nem egyforma hétmilliárd ember van a Földön.
Az igaz, hogy mindenkinek más. Viszont: ha hirtelen megváltozik, az baj. Tehát kérdező, ha világéletedben ilyen volt, akkor normális. Ha mostanában alakult ez ki, akkor nem, nem normális, és ki kell vizsgálni, mitől van. A gyümölcstea nem befolyásolja. A gyógynövények befolyásolhatják, de nem jellemző, hacsak nincs hashajtó hatása. (De neked nem is megy a hasad, szóval szerintem erre sem lehet fogni.) A gyógyszer okozhatja, de azt jól fel lehet ismerni, 7 napja szeded, ha kb. 5-7 napja van így, és 3-5 nap múlva elmúlik, akkor a gyógyszertől volt. Ha korábban kezdődött, nem a gyógyszertől van.
Sajnos nagyon valószínű, hogy 1 órán belül 4-re azt fogják mondani, hogy ki kell vizsgálni, mitől van (ha nem a gyógyszertől), mert az igaz, hogy a napi több is lehet normális, ha valakinek gyors az anyagcseréje, de az biztos, hogy gáz, ha a reggel van 4-szer.
Kedves Harmadik!
Második vagyok. Nem kell azonnal leharapni a fejemet, mert mertem válaszolni egy kérdésre!
Sajnálom, hogy idegesen ébredtél!
Szép napot!
hu ezt a kérdést már én is fel akartam tenni
nálam is így van ,naponta van úgy hogy 3szor kell wc-nem ,persze ez cska mostanában van mert mindenféle gyógyszerrel kezelnek (nőgyógyászati problémával)
most a supplin -t szedem ami elvileg oylan mint a klion.
elképzelhetőnek tartom hogy esetleg a sok folyadék miatt tisztul a szervezeted ,illetve a klion is meghajthat.szerintem ha nem változik az állaga vagy szine akkor ne aggódj,hidd el ez jobb mint a székrekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!