Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Normális, hogy ennyiszer van...

Normális, hogy ennyiszer van székletem?

Figyelt kérdés
Egy ideje az van, hogy reggel felkelek és rá 15 percre kell kakilnom. Utána beérek a munkahelyre, 1 órán belül még vagy háromszor kell. De nem hasmenés, hanem normális, csak mindig kevesebb jön ki. Most pl. egészet pici. (info még, hogy 1-2 hónapja rendszeresen teákat iszom, de nem feketét, hanem ilyen lájtosabbat, meg gyümölcs teákat, herba teát és 7 napja klion -t szedek szájon át, még van 3 napom).
2011. márc. 19. 09:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Kedves 11:10-es. Neked is köszönöm a kimerítő választ. Hát, mitmondjak..én amúgy egy elég hypochonder tipus vagyok, mindentől megijedek. Örülök, hogy jól vagy és további jó egészséget.

Nekem nem ceruza vékony, hanem normális, de néha ilyen, meg olyan színű. Szurok fekete soha nem volt. Inkább néha világosabb, mikor teákat iszom. Volt, hogy cickafarkfű teát ittam 1 hónapig (petefészek cysta miatt ami elmúlt), akkor kifejezetten világos sárga volt. Ijesztő egy élmény. :S Nem nyákos, meg véres, szorulásom néha van, de hát mindenkinek van néha. Nem? (már félve kérdezem) Amúgy reggel 10 óta egyáltalán nem kellett wc-re mennem (csak pisilés). Tervezem, hogy elmegyek egy vizsgálatra, mert ha már testi tünetek vannak, akkor ott már elég nagy a baj. Alattomosan lehet bennünk bármi, amiről fogalmunk sincs. :((

2011. márc. 19. 11:46
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha Kliont szedsz, az megmagyarázhatja. Ha befejezted a kúrát, esetleg kicsit fogd vissza a teaivást, akkor el kell múlnia. Ha beáll a régi rendbe, akkor jó eséllyel amiatt volt.

A Klion antibakteriális szer, amikor utoljára antibiotikumot szedtem nekem is kicsit sűrűbben volt, és nem volt szaga.

Mivel a vastagbélben rengeteg baktérium van, azért minden ilyen szer bekavarhat, addig jó, amíg a hasad nem megy.

2011. márc. 19. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!