Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van ez? Suicid hajlamú...

Miért van ez? Suicid hajlamú lennék?

Figyelt kérdés

Mostanában semmi nem jön össze.Az összes barátom ellenem fordult.Ráadásul reménytelenül szerelmes vagyok.Tudom változtatnom kellene magamon.De én csak az öngyilkosságra tudok gondolni.Mindig az jár a fejemben.Olyanokat álmodok hogy az egyik barátom lekésel vagy lelő stb.Nagyon vágyok a halálra.

Miért van ez?

2012. júl. 12. 14:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Már meg is válaszoltad. (így, felszínesen, röviden s tömören.)

Olvasd vissza az első 2 mondatot.

2012. júl. 12. 14:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Elso, azt lehet, hogy csak kepzeli, lehet, hogy valojaban belulrol indult mindez...

A szerelem rossz dolog, probalj meg osszejonni Vele, ha nemmegy, igyal. Sokat, es ne vizet! ;)

2012. júl. 12. 14:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, a kérdésre magad adtad meg a választ.

Néhány tanács: ha lefodrdultak a barátaid, gondold át, miért tették. Lehet, hogy magadon is változtatnod kellene. Emellett vagy ehelyett pedig keress új barátokat. A szerelem: ha van esélyed, próbálkozz. Ha nincs, akkor szeresd, amíg jólesik neked, ha meg már nem, akkor ne.

2012. júl. 15. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!