Mert az élet szar és a sok troll, aki még ezt is elvenné tőlem, még szarabbá teszi. Miért van ilyen sok troll?
2010. dec. 13. 19:52
2/11 anonim válasza:
Miért van ilyen sok hülye kérdés/kérdező?
2010. dec. 13. 20:19
3/11 anonim válasza:
Elárulod, hogy ilyen összefüggést hogyan véltél felfedezni?:D
2010. dec. 14. 10:47
4/11 A kérdező kommentje:
Dohányzás=halál. És a dohányzást önként csinálják az emberek...
2010. dec. 14. 15:07
5/11 anonim válasza:
a halált nem lehet egészséges életmóddal kicselezni, sok egészségtelen dolog van ezzel szemben, ami azt a rövid életet jobbá teszi. ilyen a dohányzás is, az alkohol, a zsíros, fűszeres ételek, a kávé, a sok cukor, vagy aki hozzájut, annak az illegális drogok is.
2010. dec. 15. 13:07
6/11 anonim válasza:
ÉLET=HALÁL!!!!!
Ha nem dohányzol nem halsz meg?
Szerinted ha teljesen egészségesen táplálkozol, felköltözöl a hegyekbe ahol nincs szmog, nem dohányoznak körülötted akkor nem fogsz meghalni??
2010. dec. 15. 18:04
7/11 Phoney válasza:
Mert a kérdező biztosan paleolit diétát tol, visszautasít mindenféle mérget és nem telik el egy napja testmozgás nélkül sem.
De ha tényleg, akkor vegyetek példát róla:P (Nem én nem vagyok dohányos.)
2010. dec. 15. 19:38
8/11 anonim válasza:
"Mert a kérdező biztosan paleolit diétát tol, visszautasít mindenféle mérget és nem telik el egy napja testmozgás nélkül sem.
De ha tényleg, akkor vegyetek példát róla:P (Nem én nem vagyok dohányos.)"
Köszönöm szépen! Örülök hogy vannak normális toleráns nemdohányzók is, én mindig igyekezem nem lenni a terhetekre, de 2 hete átszoktam az elektromos cigire ... később bízok benne hogy azzal is felhagyok... de akkor is jólesik. :D
2010. dec. 16. 10:59
9/11 anonim válasza:
Nos én nem iszok alkoholt, nem cigizek-drogzok, próbálok minél kevesebb egészségtelen ételt-italt fogyasztani, rendszeresen sportolok, nem fogok örökké élni, de sokkal jobban érzem magam. Míg osztálytársaim reggel mennek a büfébe kávézni, mert tiszta hullák, addig én teljesen jól vagyok ilyen italok nélkül is. Én is meg fogok halni, de legalább nem leszek idősebb koromra egy roncs.
2010. dec. 21. 15:43
10/11 anonim válasza:
"Én is meg fogok halni, de legalább nem leszek idősebb koromra egy roncs."-Nagyapám világ életében egészségesen élt, és a 70 évet nem élte meg. Meghalt mindenféle áttétes rákos daganatos megbetegedésben...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!