Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 23 éves lány vagyok! Sclerosis...

23 éves lány vagyok! Sclerosis multiplexet diagnosztizáltak nálam, fél éve injekciózom magam emellett napi 10-12 órát dolgozom szakácsként! De tiltanak az orvosaim! SM betegként leszázalékolásra van-e lehetőségem, vagy mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 12:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Én fél éve, a 26. szülinapora kaptam "ajándékba" az élettől az sm-et:(

Én perpill jól kvázi jól vagyok, tanulok, és állás után kajtatok, bár én eddig is irodai munkát kerestem és tanulményaim is ahhoz kötnek. Én emelett azért igyekszem odafigyelni, úszni, tornázni, meleget amennyire lehet kerülni. ennyit tehetek...aztán lesz ami lesz, nincsenek hiú ábrándjaim a jövőt illetően, sem egészségügyileg, sem egzisztencia szempontból:( ilyen világot élünk sajnos.

2012. júl. 10. 11:45
 12/23 anonim válasza:
Mindenképpen vedd komolyan! Tegyél meg mindent, hogy ne romoljon nagyon az állapotod, és ne hagyd el magad. Édesanyám ezeket nem tette meg, így veszítettem el 1 hónapja :(
2012. júl. 10. 13:26
 13/23 anonim ***** válasza:

H nem vagyok tolakodó, akkor megkéárdezhetem, hogy mennyit élt az sm-el? és hogy mibe halt bele?:(

persze ha a túl fájdalamosa,akkor inkább hagjyuk.

2012. júl. 10. 13:30
 14/23 A kérdező kommentje:
Sajnálom nagyon!
2012. júl. 10. 13:32
 15/23 A kérdező kommentje:
Tényleg az a baj,h nem lehet tudni mit tegyen az ember!Sajnos ebben az országban meg halálra vagyunk ítélve!
2012. júl. 10. 13:38
 16/23 anonim ***** válasza:

azért mindenképpen tegyél magadért...tényleg nézzél mindenképpen olyan munka után,amit a későbbiekben is el tudsz látni. vannak sm honlapok, ott lehetsz találsz jogi segítéget is, meg segíthetnek a kérdéseid megválaszolásában.

úszás, séta, jóga, gyógymasszázs jót tesz...a fiziaki megterhelés és a meleg kerülendő.aztán lesz,ami lesz sajnos:(

2012. júl. 10. 14:06
 17/23 anonim ***** válasza:
ha elindítod a folyamtot,akkor száámoljál be légyszi, kiváncsi vagyok hogy megy ez manapság a gyakorltban
2012. júl. 10. 14:07
 18/23 A kérdező kommentje:
Még magam sem tudom mikor lesz ebből valami!De ráállok az ügyre!!Majd kiderül!
2012. júl. 10. 16:46
 19/23 anonim ***** válasza:

Csak, hogy ne szomorkodjatok drágák! :) Van reményetek, hogy normális életet éljetek. Az én családomban két embernek is ez a betegsége. Anyu harminc éve beteg és mikor kiderült utána megvakult, de két héten belül visszatért a látása, most is jár és ötven éves koráig dolgozott, felnevelt három gyereket. A másik családtagom gyengébb, de neki is sikerült azért az élete, mert van egy fia, szerető férje, bár ő nem dolgozott sokáig.

Tudom, hogy most a leszázalékolással nagyon kegyetlenek, de remélem sikerül.

2012. júl. 31. 02:25
 20/23 anonim ***** válasza:
10 évig elleneztem a szúrást (kb 10 éve merült fel a lehetősége de nagyon ellene voltam mert nem volt olyan rossz a betegségem). Bízz benne, hogy nem túl meredeken romlik az állapotod.
2013. nov. 24. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!