Miért nincs mellem? Abszolút nincs! (20 éves lány)!
20 éves vagyok és egyáltalán nincs mellem, még egy kicsit se látszik belőle semmi, mint egy óvodásnak.. már annyira elvagyok keseredve, hogy egyszerűen nem merek pasikkal ismerkedni, mert annyira szégyenlem...ezért nincs párkapcsolatom, ellököm úgymond ez miatt a pasikat...
Folyton ki kell tömnöm nagy szivacsos melltartókkal, hogy ne röhögjenek ki... Arcra szép vagyok, formás hátsóm is van, mindenemmel megvagyok elégedve, kivéve a mellemmel, mert semekkora sincs..
Átlagos súlyú vagyok, se nem kövér, se nem vékony.. minden normális, tehát erre sem lehet fogni, hogy azért mert vékony vagyok... rendszeresen eszem, egészségesen is táplálkozom és élek, minden szerepel az étrendembe..
Mit tegyek szerintetek? Nagyon elvagyok keseredve!!!
Ha semmiképpen nem tudod magad így elfogadni fordulj plasztikai sebészhez. Ez legyen a leg leg utolsó megoldás!
Nem nyugtatásnak írom, mert végül is nem is ismerlek, tehát pártatlanul férfiként kijelentem, hogy ez legyen a legnagyobb gond egy párkapcsolatban. Az a fiú akinek ez gondot okoz nem szeret őszintén, és meg se érdemel Téged!
Csak megjegyzem, én kis mell párti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!