Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a bajom? Mit tegyek...

Mi lehet a bajom? Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés

Kb 1-2 hónapja elég rosszul alszom, reggelente amikor felkelek nem vagyok kipihenve, mert éjszaka járkálok össze-vissza, hozzáteszem, nem magamtól. Van hogy arra kelek fel, hogy az ágyban ülök, vagy csak hogy nyitva van a szemem, néha beszélni is szoktam és a saját hangomra eszmélek fel, ez egy kicsit megijeszt.

Ezen kívül, lehet hogy furán hangzik, de néha szoktam hallani hogy valaki beszél mellettem, soha nem tudom meghatározni hogy milyen hangon, és arra sem emlékszem hogy mit mond, mert úgy érzem, mintha leblokkolnék ilyenkor, akár tömegben vagyok, akár egyedül, ez elő szokott jönni, éjszakánként pedig emberi alakokat is látok, ez elég ijesztő szokott lenni, ha például egyedül vagyok itthon.

Ezek a hallucináció szerűek lehetnek attól, hogy nem birok rendesen aludni, vagy valami más? Kezdek megijedni, mert egyre többször jön ez elő, eddig nagyjából hetente egyszer volt ilyen, de most már van hogy naponta hallok ilyen hangokat :S Ez mi a fene? Tud valaki erre valamit? Altató jó lenne, hogy kipihenjem magam rendesen?

2012. jún. 30. 12:12
 1/3 anonim ***** válasza:
hát nem vagyok orvos, se felnőtt hogy meg tudjam mondani mi kell erre, mert csak 14 vagyok de ahogy olvastam, nekem minden tünetes az alvajárásra utal..
2012. jún. 30. 12:22
 2/3 A kérdező kommentje:

igen, az alvajárás része megvan :) csak ezek a hangok meg képek zavarnak be, hogy az is attól van, mert éjszakánként alvajárok? és az alvajárást hogy tudom "megszűntetni"?

A választ köszönöm, ment a zöld! 17L

2012. jún. 30. 12:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Altatót ne vegyél be csak úgy! Szerintem keress fel szakembert, akivel ezt megbeszélheted. Ha jó viszonyban vagy a háziorvosoddal, akkor első körben szerintem kérd ki a véleményét, aztán ő elmondja, hogy hogyan tovább.
2012. júl. 2. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!