Mi lehet a bajom, és mit tudnék tenni ez ellen?
Figyelt kérdés
Általában egészségesen élek, oda figyelek a táplálkozásra, mozgok rendszeresen úszok és futok, de akárhányszor kicsit elengedem magam, mondjuk egy családi, vagy baráti összejövetelen elszabadul a pokol. Másnap vagy a számon vagy a szememen herpesz lesz, kijön az aranyerem, fáradt vagyok, megy a hasam, meg minden szörnyűség, amit ellehet képzelni. Miért van az, hogy míg mások majdnem minden hétvégén tivornyáznak és nem lesz semmi bajuk, én egyszer lazítok és rögtön megszívom?2010. júl. 20. 08:29
1/3 anonim válasza:
Szemen nincs herpeszt tudomásom szerint, az valami más.
Az aranyér se magától jön ki, gondolom, inkább a szar kaja okozta szorulástól. Hasmenést is ez okoz. Meg fáradtságot is.
Nézd, aki "rendszeresen" tivornyázik, hozzá van szokva ehhez a sok szarhoz, amit megetetnek velünk. Hétköznap is egészségtelen, sós-zsíros-cukros kajákat eszik. Ha hétvégén még rátesz egy lapáttal, azzal se ront jelentősen a helyzeten.
Te viszont igen, mert másképp csinálod. Szerintem ne irigyeld őket, én sem teszem. Szerintem nincs semmi bajod, csak nem vagy hozzászokva. Nem is bíztatnálak, hogy szokj hozzá.
2/3 anonim válasza:
Az előzőnek igaza lehet de a szemen is van herpesz. Egyébként aki egyszer benyalta herpesz vírust az egész életében hordozza amikor pedig meggyengül az immunrendszer akkor megint előjön(általában jellemző helyeken ahol már volt) És igen a "böjtölés" utáni dőzsölésekből baj szokott lenni. Gondoljunk csak a háborúból hazatért kiéhezett lefogyott emberekre akiket az asszony jóllakatott zsíros húslevessel meg töltött káposztával aztán jól meghaltak...
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor ez azt jelenti, hogy ha óvatos életmódot választottam, akkor maradjak óvatos örökre, különben úgy járok, mint most? De nem fognak engem szeretni az egyetemen.:(
2010. júl. 20. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!