Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi bajom lehet? Baj ez egyálta...

Mi bajom lehet? Baj ez egyáltalán? És mit kell ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, még szűz

pár napja nagyon viszketek ott lenn... pedig tisztálkodom rendesen

ma azonban észrevettem hogy olyan darabos a sárgafolyásom:S

egyébként ha ez számít.. minden nap folyik belőlem valami cucc... vagy fehérfolyás vagy sárga, de MINDEN NAP:S

ez baj? lehet hogy betegségem van? mit tegyek?

2010. máj. 30. 14:36
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
jah és még ha pisilek is néha egy nagyon picit csíp
2010. máj. 30. 14:37
 2/19 anonim ***** válasza:
Nem baj ez természetes menstruáció előjelei ;)
2010. máj. 30. 14:41
 3/19 anonim ***** válasza:

Összeszedtél egy jó kis gombás fertőzést. Ezt sajnos akár az iskolában a közösWC használatakor is elkaphattad. Legjobb lenne megkeresned a gyermeknőgyógyászt. Ha ezt semmiképp nem akarod, akkor elsőnek próbálkozhatsz a gyógyszertárban recept nélkül kapható Canesten combival.

Beszéld meg anyukáddal, hidd el ez nem szégyen. Viszont mindenképpen kezelni kell, nehogy komolyabb probléma alakuljon ki belőle.

2010. máj. 30. 14:42
 4/19 anonim ***** válasza:

Elsőnek!

Természetes csak a fehérfolyás lenne. De viszket, és darabos sárga folyás, viszketés semmiképp nem normális, és nem a menstruáció előjele.

2010. máj. 30. 14:44
 5/19 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: köszi de most múlt el a menzeszem egy hete:S
2010. máj. 30. 14:44
 6/19 anonim ***** válasza:
Sorry a darabosat nemláttam :$
2010. máj. 30. 15:21
 7/19 anonim ***** válasza:
Fertőzés! Nem ciki, nőgyógyászhjoz kell menni, ő pedig felírja a megfelelő gyógyszert rá. Akár egyedül is mehetsz, de ha anyukádnak szólsz, biztosan szívesen elkísér. Nyugi, a vizsgálatra nem megy (nem is mehet) be!
2010. máj. 30. 15:31
 8/19 A kérdező kommentje:
És ha elmegyek nőgyógyászhoz? Nem fog benyúlni? :S
2010. máj. 30. 16:34
 9/19 A kérdező kommentje:
Ja.. és ha igazatok van, és tényleg gombás vagy valamilyen fertőzésem van, akkor az látszik a nemiszervemen, ha megnézem? Látszik kivülről "szabad szemmel"?
2010. máj. 30. 16:50
 10/19 anonim ***** válasza:

Piros, gyulladt kisajkak, túrós, darabos fehér folyás. Sajnos ez gomba lesz és ki kell kezelni.

Nem fog magától meggyógyulni. A nőgyógyász egy kis pálcával kenetet fog venni. Ez egyáltalán nem fáj. Egy perc az egész. El kell menned hozzá. Én is ennyi idős voltam az első gombás fertőzésnél. Összeszedtem magam és elmentem.Egy tündéri aranyos doktornénit találtam, aki adott rá gyógyszert, amitől 3 nap alatt elmúlt. Jobbulást

2010. máj. 30. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!