Mi bajom lehet? Baj ez egyáltalán? És mit kell ilyenkor tenni?
14 éves vagyok, még szűz
pár napja nagyon viszketek ott lenn... pedig tisztálkodom rendesen
ma azonban észrevettem hogy olyan darabos a sárgafolyásom:S
egyébként ha ez számít.. minden nap folyik belőlem valami cucc... vagy fehérfolyás vagy sárga, de MINDEN NAP:S
ez baj? lehet hogy betegségem van? mit tegyek?
Összeszedtél egy jó kis gombás fertőzést. Ezt sajnos akár az iskolában a közösWC használatakor is elkaphattad. Legjobb lenne megkeresned a gyermeknőgyógyászt. Ha ezt semmiképp nem akarod, akkor elsőnek próbálkozhatsz a gyógyszertárban recept nélkül kapható Canesten combival.
Beszéld meg anyukáddal, hidd el ez nem szégyen. Viszont mindenképpen kezelni kell, nehogy komolyabb probléma alakuljon ki belőle.
Elsőnek!
Természetes csak a fehérfolyás lenne. De viszket, és darabos sárga folyás, viszketés semmiképp nem normális, és nem a menstruáció előjele.
Piros, gyulladt kisajkak, túrós, darabos fehér folyás. Sajnos ez gomba lesz és ki kell kezelni.
Nem fog magától meggyógyulni. A nőgyógyász egy kis pálcával kenetet fog venni. Ez egyáltalán nem fáj. Egy perc az egész. El kell menned hozzá. Én is ennyi idős voltam az első gombás fertőzésnél. Összeszedtem magam és elmentem.Egy tündéri aranyos doktornénit találtam, aki adott rá gyógyszert, amitől 3 nap alatt elmúlt. Jobbulást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!