Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi bajom lehet? Baj ez egyálta...

Mi bajom lehet? Baj ez egyáltalán? És mit kell ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, még szűz

pár napja nagyon viszketek ott lenn... pedig tisztálkodom rendesen

ma azonban észrevettem hogy olyan darabos a sárgafolyásom:S

egyébként ha ez számít.. minden nap folyik belőlem valami cucc... vagy fehérfolyás vagy sárga, de MINDEN NAP:S

ez baj? lehet hogy betegségem van? mit tegyek?

2010. máj. 30. 14:36
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
És honnan kaphattam el? :O
2010. máj. 30. 18:25
 12/19 anonim ***** válasza:
A vizsgálat tényleg inkább csak kellemetlen, fájni semmiképp sem fáj. Előbb-utóbb át kell esned rajta. Mivel még szűz vagy, csak nagyon óvatosan fognak megvizsgálni. Pár perc az egész, és már túl is vagy rajta.
2010. máj. 30. 18:28
 13/19 anonim ***** válasza:
bárhonnan elkaphattad: wc, uszoda, de lehet, hogy csak legyengült az immunrendszered és máris megkapaszkodtak benned az amúgy is ott élő kórokozók. Nyugi, nem szégyen, el kell menni a nőgyógyászatra! Benyúl, benéz, de nem fog fájni és hamar túl leszel rajta. Utána nem is fogod érteni, hogy mitől féltél ennyire :=).
2010. máj. 30. 19:48
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem is a vizsgálattól félek, hanem attól hogy hogy mondjam meg anyukámnak.
2010. máj. 30. 20:02
 15/19 anonim ***** válasza:
Tudni fogja, mi az, hogy gomba. Nem a te hibád, hogy elkaptad. Sajnos népbetegség napjainkban. Ezt anyukádnak is tudnia kell. Mondd meg neki, hogy összeszedtél valami hüvelyi folyást és el kell menned orvoshoz.
2010. máj. 30. 20:32
 16/19 A kérdező kommentje:

Oké. Köszönöm. Sokat segítettetek:)

Amint tudok, elmegyek orvoshoz.

2010. máj. 30. 21:33
 17/19 anonim ***** válasza:

nekem is volt már ,hogy csipett a pisim, meg volt sárga folyásom, én akkor nem mentem el orvoshoz, igazság szerint magától elmúlt, a lényeg, hogy mindig tiszta kézzel nyúlj oda, és ha kell egy nap cserélj több bugyit...a tisztasági betét is ajánlatos

csak ha nagyon durva akkor menj orvoshoz, mert a sok gyógyszer inkább árt mint használ

2010. máj. 30. 23:20
 18/19 A kérdező kommentje:

szóval ha pár napon belül nem javul, de nap közben többször is cserélek bugyit meg hasonlók, akkor menjek orvoshoz:)

régen nekem is volt ilyen (ugyanez mint most) de akkor nem volt darabos folyásom, és magától elmúlt 3 nap alatt kb

2010. máj. 31. 06:19
 19/19 anonim ***** válasza:

Figyelj csak,

menj szépen el az orvoshoz. Teljesen felesleges vele várni. Az egészséghez hozzátartozik az intim egészség is. Egy gombás fertőzés nem fog magától elmúlni. Higgy nekem kérlek, van benn sajnos tapasztalatom és nem is vagyok már mai csirke.

Ezt a gyógyszert ne szedjünk szöveget elég kártékonynak tartom. A candidát ki kell kezelni. A kezelési módja a hüvelytabletta, ami helyileg hat, nem szívódik fel. A lábon lévő gombás fertőzéssel sem éldegélünk kezelés nélkül.

A másik pedig az, hogy lehet, hogy nem is gombád van. Lehet más kórokozó is.

2010. máj. 31. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!