Mi bajom van? Mit tegyek ez ellen?
Folyton azt hiszem, hogy megbolondulok, és bántani fogok valakit. Ha tv-ben látok olyat, hogy valaki megőrül, és megöl valakit/öngyilkos lesz, vagy bármi szörnyűség történik vele, akkor azonnal magamra veszem, és elkezdek félni meg szorongani, és gondolkozni azon, h "ugye ez vajon nem történik meg velem is??"...Teljesen felzaklat...
Nagyon félek a haláltól is... Attól is félek, hogy azok halnak meg, akiket szeretek, és attól is, hogy én.
Ez valami elmebetegség (pl skizofrénia)???
19/L
a skizofrénia az személyiségzavar, ez viszont biztos, hogy nem az! :)
szerintem nem is elmebetegség vagy ilyesmi, szimplán félsz a dolgoktól, túlságosan is beleéled magad.
leginkább szerintem egy pszichológussal tudnád megbeszélni ezeket, nyugodtan keress fel egyet, nem harap! :)
vagy ha nem akarsz pszichológushoz menni, szivesen beszélgetek veled erről, ill. ilyen dolgokról.
ha érdekel, írj az e-mail címemre, ha megírod az msn címed, felveszlek és beszélgethetünk. :)
am: nézz kevesebb ilyen filmet ;) :D
Pszichológushoz küldeni a legegyszerűbb. Mire oda eljut valami komolyabb baja lesz.
Azt gondolom valamiért nagyon szorongsz. Talán egyedül élsz? Nem érzed magad biztonságba? Ez a félelem mindenképpen egy túlreagálás, aminek pszichés okai vannak. Ne nézd inkább a híreket, ne foglalkozz azzal egy darabig mi történik. Óvatosan akkor is tudsz közlekedni a világba, ha nem rettensz meg minden árnyéktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!