Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ma reggel kaptam meg az...

Ma reggel kaptam meg az oltást, egyik karba egyik, másikba másik influenza ellen. Lehet még valami bajom? Berezeltem.

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 17:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Időben... :S Hát most várhatsz pár évet a válaszra.
2009. nov. 5. 17:50
 2/13 anonim ***** válasza:
A miskolci nő is ugyanígy kapta meg egyszerre a kettőt és 2 nap múlva belehalt. Azt mondták akkor hogy egyszerre kettőt ne adassunk be.
2009. nov. 5. 17:58
 3/13 anonim ***** válasza:

'/ néhány nap múlva lázas leszel,hánysz,fáj a fejed stb.

2/ a tél folyamán magkapod az éppen aktuális influenzát

Az oltás hatása két hét után jelentkezik,de a vírusok gyorsan mutálódnak,és az megkapott oltások nem biztos,hogí védenek majd

3/ lehetnek komoly mellékhatásai ( bénulás,asztma stb),de ez csak hosszú idő után fog kiderülni.

Okkal vagy berezelve.Előtt kellett volna jóbban meggondolni.

2009. nov. 5. 17:59
 4/13 A kérdező kommentje:
A 2. határozottan megnyugtatott:)
2009. nov. 5. 17:59
 5/13 anonim ***** válasza:
A megnyugtatás egyben hazugság
2009. nov. 5. 18:04
 6/13 anonim ***** válasza:

Közlöm, hogy az ország 32 büntetés-végrehajtási intézetében ingyenesen több ezer fogvatartott lett beoltva több hete. Panaszmentesek.

Én a magam részéről olyan dühös vagyok már a homály fajtársaimra , hogy még.

Semmi bajod nem lesz. Nem leszel influenzás, és védett leszel a H1N1től.

Ne parázz, főleg idióták véleményétől ne.

Számold már ki hány védőoltást kaptál már életedben.

Kisbabaként is nekiálltál parázni, mikor belédoltották a himlőt, a kanyarót, és a mumpszot. Mindhárom gyilkos!!

Okosan, jó?

2009. nov. 5. 23:38
 7/13 anonim ***** válasza:

17.59-es te egy alattomos féreg vagy és ennyi.

Én nem szoktam rosszat kívánni senkinek, de embertársadat így riogatni a hülyeségeiddel ez nem semmi.

Mi vagy te jós, vagy világmegváltó.

Elmebeteg.

2009. nov. 5. 23:40
 8/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi,jól vagyok:)Kedden a gyermekem is megkapja.Ha nem lesz járvány,akkor szerintem az nagyban annak lesz köszönhető,hogy sokan beoltatják magukat.Tehát aki nem oltatja be,és azt mondja,hogy naugye nem lett járvány(úgy legyen)az majd picikét köszönheti nekünk is.Nem volt könnyű a döntés.
2009. nov. 6. 11:13
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen kérdező szerintem nagyon felelősen és felnőttként gondolkoztál és hoztál döntést. Bárcsak minden magyar állampolgár ilyen éretten gondolkodna. Sokkal kevesebb probléma lenne.
2009. nov. 6. 11:29
 10/13 anonim ***** válasza:
A hogom is ketőtt kapott egyszere és nincs semmi baja,én még sem merem beoltatni magamat,sem és a gyereket sem. Pedig,2 napom van eldőnteni ,hogy a gyereket beoltatóm vagy sem,az iskolában ugynis a napokban fogják öket oltani,de egyik szülű sem oltatja be a gyermekét. Nehéz szülőnek lenni és döntést hozzni egy bizonytalan dologról.
2009. nov. 6. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!