Mennyibe kerül 3 havi yasminelle fogamzásgátló? Ja és még annyit, hogy ha leőtte más gyógyszert szedtem, de volt pár hónaposk ihagyásom, akkor az új gyógyszert is a menzi első napjától kell szedni?
Gondolom mindenhol hasonló árban van, és Zala megyei vagyok, most szedem ezt előszőr, de tudom h drágább mint a Trinordiol meg a lindynette.
amúgy ebben tényleg ösztrogén, vagy fitoösztrogén van, tehát erősebb mint a többi gyógyszer? Csakmert azthiszem attól hízni lehet, végülis nem baj, mert elég vékony vagyok. Lehet ezért drágább.
Amikor még szedtem, olyan 7-8ezer körül volt... Ez volt novemberben.
Azt hogy miből mennyi van benne azt nem tudom, de én alacsony hormontartalmút kértem és így írta fel ezt az orvos... Kb. 2-3év alatt 10kilót híztam tőle...
8000 ft
menses első napjától kell szedni
Nem számít hogy sportolsz-e!
Én rendszeresen sportolok és mégis híztam tőle...
fogytam tőle, igaz az étvágyam se jó, viszont nem vagyok éhes, és kevés kajától is tele érzem magam, de nem érezném jól magam, ha többet ebbék, viszont az éhségtől sem vagyok mégse rosszúl, pedig van oylan nap hogy egy két kanál valamit eszek, esetleg iszok vizet, meg egy két gyümit bekapok és ennyi.
vagy nem is eszem csak sajtot rágcsálok meg joghurt féléket eszem.
Máskor rendes három fogásos ételeket ettem, meg xy mennyiségű szendvicseket egy nap, mégis éhes voltam.
Lehet összeszükült a gyomrom? Pedig nem is fáj. Fura dem ég csak nem is szédelgek. Pedig gyors anyag cserém van, mert hamar átmegy rajtam a kaja, nem hasmenésem van, hanem csak szimlán majdnem mniden nap nagywc zek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!