Pánikbetegek mekkora eséllyel kapnak szívinfarktust?
A pánikbetegek pánikroham alatt produkálnak olyat, mint aki tényleg szívinfarktust kapott, miközben semmi bajuk nincs a szívükkel. Én szintén pánikbeteg vagyok, engem is elküldtek mindenféle vizsgálatokra, mert szívinfarktusra gyanakodtak, de minden eredményem rendben volt, ezután derült ki ez a cseppet sem kellemes betegségem.
Ha kivizsgálták neked is a szívedet és minden rendben van vele, akkor nem nagy a valószínűsége, hogy szívinfarktust fogsz kapni. Csak ezt hozza ki belőlünk a pánikolás.
Hidd el, ha kivizsgáltak és azt mondták, minden rendben van a szíveddel, akkor minden rendben van.
A szívdobogásra is nagyon sok pánikbeteg panaszkodik, nálam is előfordult, bár mostanában szerencsére olyan nagy rohamaim nem voltak, mint régen, de akkor komolyan minden volt, szorított a mellkasom, a szívem majd kiugrott a helyéről, nem kaptam levegőt, kisugárzott a fájdalom a hátamba és azt éreztem, hogy mindjárt meghalok. Borzasztó volt, de nem kaptam szívinfarktust, hanem egy jó kis pánikrohammal volt dolgom.
Vigyázz!, nehogy ösztönösen 2-felessel "kezeld" magad!!!
Az infarktus kockázata mint másnál,
az alkoholizmusé hússzoros!!!
Ezek valós adatok.
Van gyógyszer,- ha a körzeti sík hülye, akkor ideggodozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!