FONTOS SEGÍSETEK! Kézremegés. De mitől? (tovább lent)
Figyelt kérdés
Halihó!!
Nemrég enyhe kézremegést észleltem. Egyéb panaszom nincs, mex kicsi fáradékonyság. Több lehetőség van amire gyanakszunk, pl 1 hete kullancs volt bennem, de semmi más bajom nem lett, ez nem valószínű. Beleestem egy hányás hasmenés vírusba, ekkor 2 kiló lement rólam, most 48 kiló vagyok, 172 cm, és 14 lány). Ez lehet az oka? Régebben 55 kiló voltam, 1 éve kezdtem fogyni, azóta ment le ez a néhány kiló, kevesebbet eszek. Ezek mellett beköszöntött a nagy meleg és keveset is iszok, ez is probléme lehet? Ezek történtek velem. Mi okozhat kézremegést?? Segítsetek kérlek!!! Az orvos vérvételt javasolt, ez meg is lesz, de majd csak pénteken. Az agyhártyagyulladás vérvételből megállapítható??
2012. jún. 18. 20:57
1/3 anonim válasza:
Görgess le a kapcsolódó kérdésekhez, és ott nézd meg a válaszokat.
2/3 A kérdező kommentje:
Sokat olvastam, de egyik se illik konkrétan rám... erre válaszoljatok kérlek :)
2012. jún. 18. 21:17
3/3 anonim válasza:
Ilyen korban előfordulhat átmeneti hypertyreózis, ez okozhatja. Egyszerű vérképből csak az látszik, hogy van-e gyulladás a szervezetedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!